דני, בעל היקב, סיפר לנו על הבעיות הרבות שיש לו ברצפת היקב: חורים, נזילות, כתמים ובעיקר הרבה כאב ראש שהוא מתקשה להתמודד איתו, בנוסף לניהול השוטף של היקב.
אחרי סיבוב קצר בחללי היקב, יכולנו לראות את הבעיות שגרמו לכאב הראש של דני. היין שנשפך על רצפת הייצור, מכיל סוכר, גלוקוז וכימיקלים אשר הובילו להתפוררות של הבטון.
התפרקות הבטון משמשת כקרקע פורייה להצטברות של בקטריות ומיקרו-אורגניזמים והם אלו שגרמו לכאב הראש של דני.
לקראת סיום הסיור נזכר דני שלמעט רצפת הייצור, הוא רוצה לעשות ציפוי דקורטיבי לחדר הטעימות, שיתאים כמובן לרצפת היקב.
על מנת שלא לפגוע בייצור השוטף של היין, נתבקשנו לעשות את העבודה ברצפת הייצור בשעות הלילה