תכנון רצפה חדשה למטבח תעשייתי

כאשר בונים רצפה חדשה למטבח תעשייתי, חשוב לקחת בחשבון מספר גורמים על מנת להבטיח את בטיחות, עמידות וניקיון החלל. הנה כמה דברים חשובים שכדאי לזכור בעת בניית רצפה חדשה למטבח תעשייתי:

עמידות:
הרצפה במטבח תעשייתי צריכה לעמוד בפני תנועה כבדה של מכונות וציוד, חומרים הנשפכים על הרצפה ומרכיבים העלולים להותיר כתמים ברצפה.

בטיחות:
רצפת המטבח חייבת לספק משטח עמיד להחלקה למניעת תאונות. רמת החלקה לציפוי רצפה נמדד בסולם R וניתן לקביעה מראש. חשוב להיעזר באיש מקצוע כאשר בוחרים את רמת ההחלקה של הרצפה.

היגיינה:
רצפת המטבח חייבת להיות קלה לניקוי וחיטוי כדי לשמור על סביבה היגיינית. משטח חלק ולא נקבובי שאינו סופג נוזלים אידיאלי לניקוי קל.

עמידות תרמית:
חומר הריצוף צריך להיות מסוגל לעמוד בפני זעזועים תרמיים, במיוחד באזורים ליד תנורים, גרילים וטיגונים.

אסתטיקה:
חומר הריצוף צריך להיות מסוגל להתאים לאסתטיקה של המטבח וסביבתו. ישנן אפשרויות רבות זמינות מבחינת צבעים, דוגמאות וגימורים.

תחזוקה:
חומר הציפוי צריך להיות קל לתחזוקה לאורך זמן ולא לדרוש תיקונים או החלפות תכופים.

לסיכום:
בעת בחירת הציפוי, חיוני לחקור אפשרויות שונות ולשקול את הצרכים הספציפיים של המטבח התעשייתי שלך. עם החלטה מושכלת, תוכלו להבטיח שלמטבח שלכם תהיה רצפה עמידה, בטוחה וקלה לתחזוקה שתחזיק מעמד לאורך שנים.

working-background

רוצה להיות מיישם מומחה מטעם סילימור?

בוא ללמוד אצלנו!
הצעד הראשון לקריירה מרתקת ומתגמלת מתחיל אצלנו! בוא ללמוד הכל על טכנולוגיות הבטון של סילימור ולהפוך למומחה בתחום
מלאו את הפרטים וניצור איתכם קשר



    יצירת קשר

    תקומה 1, א.ת. רמלה

    8:30-17:00

    contact map
    נשמח לשיתוף פעולה,
    זאת הדרך הכי טובה ליצור איתנו קשר


      תפריט נגישות